Qui som?

Electro-serveis Galera és una empresa instal•ladora de telecomunicacions, electrodomèstics i imatge i so.

Va començar la seva activitat el 6 de Juny del 2011 amb el nom fiscal de Gerard Figueras Garcia.

La seu fiscal de l’empresa es troba a Vilafant, al barri de les Forques. Les oficines, taller i magatzem es troba ubicat a Figueres, al barri de les vivendes de Sant Josep.

La nostra àrea de cobertura és l’Alt Empordà i les comarques Gironines. Disposem d’un taller per a la reparació d’aparells de Gama Blanca, Gama Marró i Petit Electrodomèstic i d’un magatzem pel material, eines i vehicles. Tenim dos vehicles equipats per poder transportar el material i les eines. D’aquesta manera ens desplacem al domicili per fer la instal·lació, reparació o manteniment que s’hagi de dur a terme.

El nostre equip és jove i competent capaç de trobar la solució més adequada a les seves necessitats en un món com l’actual on les telecomunicacions avançen de forma molt ràpida. Per això comptem amb les eines formació necessària per desenvolupar la nostra tasca mai oblidant-nos de la seguretat.

En les nostres feines ens regim per uns principis.

  • Treball realitzat de forma ràpida, efectiva i amb seguretat.
  • Màxima qualitat a un preu just.
  • Satisfacció del client.
  • Tenir cura del medi ambient.

És per aquest motiu que ens envoltem dels millors professionals. Tant distribuïdors i comercials com altres empreses del nostre ram (fusters, serrallers, electricistes, fontaners, etc) per aconseguir l’èxit de l’encàrrec.

Tot i que nosaltres disposem d’un ventall d’empreses col·laboradores de confiança, si vostè ho desitja, ens posem en contacte amb el vostre professional de confiança per poder treballar colze a colze.

Per tal de garantir la seva satisfacció, estem adherits a l’Arbitratge de Cosum.

Distintiu Arbitratge de consum

Amb el medi ambient tenim un compromís ferm. Per això reciclem tots els residus que generem mitjançant una zona de triatge i la deixalleria. A més, som partíceps de la cooperativa Som Energia por abastir les nostres instal·lacions.