Treballs

CABLES FETS MANUALMENT

Tenim una oferta de cablejat pel músic i el tècnic. Són cables Tasker amb connectors Neutrik fets a mà per nosaltres. Si vols fer qualsevol cable especial te’l podem proporcionar, només cal que et posis en contacte amb nosaltres.

CABLES DISPONIBLES EN ESTOC

DISCOMÒBILS

Oferim discomòbils per revetlles i festes particulars. Els nostres punxadiscos seleccionen la música adequada per l’ocasió i sempre tenint en compte les vostres preferènices. L’equipament de so i llum és d’alta qualitat i s’ajustat a les seves necessitats i pressupost.

També oferim sonoritzacions pel seu casament, bateig o comunió dels seus fills. L’acompanyem durant la cerimònia, en el banquet i a la festa. Oferim solucions integrals per als nuvis. Deixi el seu dia especial a les nostres mans, nosaltres el farem més gran.

GRUPS AMB ELS QUE HEM TREBALLAT

In-audito, Direcció Prohibida, The Onions, The cuit’s, Banana Beach, Thunders of Hell, Sota sospita, Deflux, Banda Bandarra, A Granel, Turrai, Sait, Martí Brugué, Chronos, Jofre Berdají, The Beetles, Carlos Sadness, Red Souls, Paràsits Ska, Blaucel, Rescat, Deskarats, Exercit d’Alliberament Musical, Coral Veus Blanques de Vila-sacra, Josep Tero, El niño de la hipoteca, Cesk Freixas, Minimal 21, Crator, La porta dels somnis, Tomàs Fletx, Sanjays, Seattle Sound, La Flor Novell, A ciegas.