Electrodomèstics de cortesia

24 abr. 2017

Vivim en una societat on ho volem tot al moment, ho volem ja. Imagineu ara que se us espatlla la rentadora, el rentavaixelles o fins i tot el microones. Quan de temps podríeu viure sense mentre s’està reparant? 3, 4 dies?
Des de la trucada al servei tècnic fins a que s’acabi totalment el procés de reparació poden passar varis dies. I és que, qualsevol reparació d’un electrodomèstic és fàcil que s’allargui entre 2 dies i 1 setmana. En el pitjor dels casos podem arribar a varies setmanes depenen dels proveïdors de recanvis, de la dimensió de la reparació, i inclús de la marca i del país de procedència de l’aparell.
És per tot això que a Electro-Serveis Gerard contem amb varis aparells de cortesia que deixem mentre els electrodomèstics estan en procés de reparació. Oferim electrodomèstics com per exemple televisors, rentadores, rentaplats, microones, vitroceràmiques i frigorífics.
Qualsevol comoditat que podem oferir als nostres clients, els hi oferim.

 

photo_2017-04-24_11-38-44

Fes un comentari

Has d'estar registrat per escriure un comentari.