Novetats a Electro-serveis

02 març 2017

Aquest mes d’abril ens fa molta il·lusió poder presenta-vos un nou catàleg amb el qual hem estat treballant. En aquest catàleg podreu trobar tot tipus electrodomèstics de gamma blanca (Rentadores, frigorífics, congeladors…). També trobareu televisors d’última generació i altres productes com Home-Cinema o barres de so.

Des de fa un temps que volíem facilitar la visibilitat d’aquest servei als nostres clients, el qual ja oferíem. Aquest catàleg tindrà validessa durant el mes d’abril i cada mes l’anirem canviant amb noves oportunitats per a vosaltres. De totes maneres, si aquests productes no s’adapten a les vostres necessitats, en podem trobar altres que s’adaptin perfectament a vosaltres. Només cal que contacteu amb nosaltres per telèfon o correu.

Des de Electro-Serveis Gerard apostem per un comerç de proximitat, amb un servei i productes de qualitat. Per això esperem que us agradi el catàleg del mes d’abril i que el compartiu amb els vostres coneguts. Us deixem l’enllaç del pdf en la següent imatge.

imatge portada_abril2017

Si voleu veure el catàleg actualitzat seguiu aquest link.

Fes un comentari

Has d'estar registrat per escriure un comentari.